Persoonlijke begeleiding

Voor iedereen die zijn eigen pad meer vorm wil geven is persoonlijke begeleiding een hele fijne methode om dieper naar je persoonlijke proces te kijken. Dit kan op verschillende manieren; in de vorm van padcoaching, als individuele begeleiding/individuele padcoaching en als partnerbegeleiding. Individuele- en partnerbegeleiding zijn uitsluitend voor mensen die daarnaast ook een andere Zijnsgeoriënteerde cursus volgen/hebben gevolgd. Dat kan ook een meditatietraining/losse meditatieavonden zijn die je in de zelfde periode volgt als de begeleiding. 

Padcoaching
De padcoachgroep heb ik opgericht voor mensen met al enige ervaring met Zijnsoriëntatie die hun leven willen inrichten vanuit Zijn. Padcoaching gaat over coaching op jouw pad van levenskunst. Ben jij gemotiveerd om te leven vanuit wie je ten diepste bent? Wil jij je natuurlijke aard als uitgangspunt nemen en je gewoontepatronen keer op keer aankijken en doorbreken, zonder aan jezelf te knutselen en te corrigeren? Dan past padcoaching mogelijk goed bij jou.

Padcoaching vindt plaats in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. We starten elke keer met meditatie in beweging en zitmeditatie, zodat we vervolgens afgestemd aan het werk gaan. Iedereen brengt elke keer voorafgaand aan de bijeenkomst schriftelijk een case in, die we in de groep gaan bespreken. We doen dat vanuit een zijnsgeoriënteerde optiek en kijken niet zo zeer naar de inhoud, maar naar de houding die je aanneemt naar jouw vraagstuk of probleem. Zo krijg je heel helder in beeld welke bewegingen je maakt.

In deze padcoachinggroep leer je onder andere om met de Zijnsouders en de Gestalte te werken en van daaruit subject-objectrelaties in beeld te nemen. Dit werkt erg verhelderend en helpt je om steeds duidelijker te krijgen welke bewegingen je maakt.

Als je interesse hebt in padcoaching kun je contact met me opnemen via het contactformulier.

Individuele begeleiding
De individuele sessies zijn voor iedereen die ondersteuning zoekt bij issues die je tegenkomt in het dagelijks leven. Dat kan betekenen dat je spiritualiteit meer zou willen integreren in het leven van alledag. Het zou ook kunnen dat je vast loopt op je werk, problemen hebt met (partner) relaties of een hele zware tijd hebt (gehad). Wat je reden ook is, je bent altijd welkom voor een gesprek. In de sessies zal mijn uitgangspunt altijd jouw altijd al vrije, open en verlichte aard zijn. Vanuit deze optiek verhoging kijken we naar wie jij daadwerkelijk bent en wat je daadwerkelijk wil.

Partnerbegeleiding
Nergens komen we onszelf zo duidelijk tegen als in de partnerrelatie. In liefde en vertrouwen leer je elkaar kennen en open je je voor elkaar. Je stelt je kwetsbaar op en het is daarom ook helemaal niet gek dat je daarin al je persoonlijke moeilijkheden tegenkomt. Het kan waanzinnig verdiepend werken om hier samen met je partner naar te kijken. Zowel voor jezelf als voor je relatie. In het dagelijks leven verzanden we vaak in de drama’s van alle dag. Tijdens de sessies van de begeleiding ontmoet je elkaar vanuit een hogere optiek, die de dagelijkse drama’s overstijgt. Je ontmoet elkaar in jullie al verlichte aard, wat een heel ander licht op de relatie doet schijnen.