Padcoaching

De padcoachgroep heb ik opgericht voor mensen met al enige ervaring met Zijnsoriëntatie die hun leven willen inrichten vanuit Zijn. Padcoaching gaat over coaching op jouw pad van levenskunst. Ben jij gemotiveerd om te leven vanuit wie je ten diepste bent? Wil jij je natuurlijke aard als uitgangspunt nemen en je gewoontepatronen keer op keer aankijken en doorbreken, zonder aan jezelf te knutselen en te corrigeren? Dan past padcoaching mogelijk goed bij jou.

Padcoaching vindt plaats in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. We starten elke keer met meditatie in beweging en zitmeditatie, zodat we vervolgens afgestemd aan het werk gaan. Iedereen brengt elke keer voorafgaand aan de bijeenkomst schriftelijk een case in, die we in de groep gaan bespreken. We doen dat vanuit een Zijnsgeoriënteerde optiek en kijken niet zo zeer naar de inhoud, maar naar de houding die je aanneemt naar jouw vraagstuk of probleem. Zo krijg je heel helder in beeld welke bewegingen je maakt.

In deze padcoachgroep leer je onder andere om met de Zijnsouders en de Gestalte te werken en van daaruit subject-objectrelaties in beeld te nemen. Dit werkt erg verhelderend en helpt je om steeds duidelijker te krijgen welke bewegingen je maakt.

Als je interesse hebt in padcoaching kun je contact met me opnemen via het contactformulier.

Padcoaching 

Padcoachgroep, data 2022 en 2023:
Donderdag 6 oktober, 3 november, 1 december 2022, 19 januari en 16 februari 2023

Tijd:
9:30 -12:30 uur

Tarief groepspadcoaching:
Particulier: € 425,- excl. BTW
Vergoed door werkgever: € 750,- excl BTW
Studenten: 20% korting op de prijs voor particulieren

Tarief individuele padcoaching:
Particulier: € 85,- excl. BTW per sessie
Vergoed door werkgever: € 150,- excl. BTW per sessie
Studenten: 20% korting op de prijs voor particulieren

Locatie: 
Het yoga-theater van studio Yogitree in het Witte Theater (onder voorbehoud)
kanaalstraat 257, IJmuiden