Over Jessica

Geboren (1981) en getogen in Amsterdam en omgeving vertrok ik na mijn eindexamen naar Den Haag. Na een studententijd op de Hogere Hotelschool en later Hogeschool Inholland in Diemen, was ik nog niet uitgeleerd. Ik had zeer veel ervaring opgedaan in de Horeca en werkte inmiddels als event- organisator op culturele evenementen en stak veel tijd in de organisatie van jongerenkampen. Ik zocht echter meer diepgang en meer tools om met mensen te werken en besloot een coachopleiding te volgen die mij uiteindelijk leidde naar de school voor Zijnsoriëntatie. Daar werd ik gegrepen door het zicht van Hans Knibbe en het gedachtengoed dat hij uitdraagt.

Coachen, trainen en Zijnsoriëntatie
Eind 2009 rondde ik mijn coach opleiding aan de Alba Academie af. Ik was inmiddels zelfstandig ondernemer en werkte als Lightcoach bij dé Lightcoach Daan Prudon. Op verschillende festivals als Lowlands, Solar en Mysteryland hebben we met talloze mensen kort, maar krachtige coach gesprekken gevoerd. Maar ook tijdens bedrijfsevenementen en op opendagen van Universiteiten was de Lightcoach te vinden. Mijn ervaringen aan de school voor Zijnsoriëntatie kleurden toen al mijn manier van coachen. Naast het coachen werk(te) ik als trainer tijdens (outdoor-) communicatietrainingen en op verschillende bedrijfsevenementen waar teambuilding vaak de hoofdrol speelt.

In 2010 besloot ik de workshop ‘Geïnspireerd leven en werken’ te volgen aan de school voor Zijnsoriëntatie. Ik viel als een blok voor de respectvolle benadering van de visie, die altijd start met het zien en werken vanuit je natuurlijke vrije aard. Het was voor mij geen moeilijke vraag of ik het Zijnspad wilde gaan volgen. Ik begon met de drie jarige Zijnstraining het jaar erna en het voelde als een logisch gevolg dat ik in 2014 doorstroomde naar de vakopleiding die ik in september 2017 afrondde als leraar Zijnsoriëntatie. In mijn praktijk is die natuurlijke vrije aard nog steeds het startpunt van mijn benadering.

Tijdens mijn opleiding startte ik in Amsterdam al verschillende meditatiegroepen en gaf ik Zijnsgeoriënteerde begeleiding. Sinds september 2017 woon ik met mijn man en twee kinderen in IJmuiden en is mijn praktijk met mij meeverhuisd. Wil je een keer kennis komen maken met mijn aanbod? Momenteel bied ik meditatieles (ook voor zwangere dames), persoonlijke begeleiding en de cursus Gezonde Zelfliefde aan.