Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen

Deze cursus is ontwikkeld voor zwangere vrouwen die graag (nog beter) willen leren om aandachtig aanwezig te blijven bij hun lichaam en kindje tijdens én na de bevalling. Vertrouwen op je lichaam en in jezelf als moeder staan hierbij centraal.

Je lichaam is gebouwd op het krijgen van een kind. Toch kan het zijn dat je je angstig voelt als je aan de bevalling denkt. In onze dagelijkse manier van zijn, zijn we geneigd om onze aandacht te richten op alles wat er om ons heen gebeurd. Hierdoor verliezen we het contact met ons zelf en dus ook met ons lichaam. In deze cursus leer je die aandacht te trainen en hoe je contactvol aanwezig kunt zijn en blijven bij alles wat zich aandient, dus ook de bevalling en je kindje. Zo kun je je bevalling met vertrouwen tegemoet gaan.

In 7 sessies leer je mediteren en leer je een contactvolle houding van ‘precies hier’ blijven. Tijdens deze cursus werk ik met meditatie in beweging, visualisaties en zitmeditatie.

Informatie volgende training:

Wanneer:
7, 14 en 28 oktober,  4, 11, 18 en 25 november 2021 (onder voorbehoud)

Tijd:
11:15 – 12:30 uur

Tarief:
Particulier: €185,- incl. btw
Studenten (MBO/HBO/WO): 20% korting op de prijs voor particulieren
Werkgever: €283,- excl. btw

Locatie: 
Het yoga-theater van studio Yogitree in het Witte Theater
kanaalstraat 257, IJmuiden

Mocht je graag privéles willen dan kun je me altijd een mail sturen dan kijken we samen wat er mogelijk is. Eventueel kan ik de cursus ook bij je thuis geven als je beschikt over een ruimte waar we tijdens de sessies niet gestoord kunnen worden en waar we voldoende afstand kunnen houden volgens de richtlijnen van het RIVM.